Etusivu

Ympärivuoden viikkovuokraus:

Erpila
Ronjala
Lepistö

Kesä viikkovuokraus
Kipala
Teerilä


Kesäkausivuokraus: Koivuniemi
Lepola


Yleistä Retulansaari
Hinnat / varaus
Varausehdot
Ajo-ohjeet
Yhteystiedot
Tontit

Ilmainen www-laskuri

20.02.2018


Lepola, Hauho

Lepola sijaitsee vain 5 km Hauhon kirkonkylästä, pienen kylätien varrella. Oma rauha on taattu, koska naapureita ei ole. Mökissä n. 70m2.

Mökki on täysin peruskorjattu vuonna 2002 sekä viimeksi syksyllä 2009, jolloin keittiötä remontoitiin sekä olohuoneeseen asennettiin uusi takka. ___________(lisäkuvia klikkaamalla kuvaa) Lisäksi maalaustöitä suoritettiin.

Mökissä on kaksi kerrosta, yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet. Erillinen makuuhuone jossa leveä 160cm vuode, sekä kuistin päällä oma makuuhuone 80 cm vuoteella. Sähkölämmitys kummassakin kerroksessa.

Alakerrassa sijaitsee eteinen, keittiö, olohuone sekä veranta. Keittiön varusteet: lämminvesivaraaja, kunnallinen vesi, jenkkijääkaappi, liesi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni. Olohuoneessa uusi takkauuni ruuan valmistus mahdollisuudella.

Erillisessä hirsisessä saunarakennuksessa voi rauhassa nauttia leppoisista löylyistä. Sauna on puulämmitteinen, samoin pata. Juokseva kylmä vesi. Puucee, Biolan kompostikäymälä, sijaitsee liiterin jatkeena.

Pihapiirissä on marjapensaita sekä marjaiset mustikkamaastot löytyvät heti mökin takapuolelta. Kylän yhteiseen rantaan 1 kilometri.

Sisätiloissa ei tupakointia ja lemmikeistä sovitaan erikseen.

  • Loppusiivouksesta huolehtivat asukkaat itse (tarvittavat siivousvälineet löytyvät mökiltä) tai sen voi tilata etukäteen (90€).
  • Liinavaatteiden lainaaminen on myös mahdollista (13€/setti). sekä vauvansänky ja syöttötuoli (â5 €).
  • Varaustilanne / hinnat Huvila.net
  • Vuokrattu kesä 2018
Pirjo Laurila :: 050 573 5814 :: myynti@retulansaari.fi