Etusivu

Ympärivuoden viikkovuokraus:

Erpila
Ronjala
Lepistö

Kesä viikkovuokraus
Kipala
Teerilä


Kesäkausivuokraus: Koivuniemi
Lepola


Yleistä Retulansaari
Hinnat / varaus
Varausehdot
Ajo-ohjeet
Yhteystiedot
Tontit

Ilmainen www-laskuri

28.02.2018


Teerilä

Teerilä oli ensimmäistä kertaa varattavissa vuodelle 2009. Käytettävissä on reilu 100 m2 pienillä yksityiskohdilla höystetty kodikas huvila.

Loma-asunto sopii erityisen hyvin pariskunnalle tai pienelle perheelle, joka arvostaa korkeatasoista loma-asuntoa omassa korkeahkossa niemenkärjessä ilman naapureita. (Lisäkuvia klikkaamalla pikkukuvaa yllä)

Tontti rajoittuu lintuvesialueeseen jossa pesii harvinaisia lintuja.

Itse mökissä on tilava tupakeittiö takalla ja täysin koneellistetulla keittiöllä. Varustukseen kuuluu tiskikone, mikroaaltouuni, kiertoilmauuni, kahvi- ja vedenkeitin, astiastot 12 hengelle. Ruokapöytä on iso, jonka ääressä voi vaikka pitää pienimuotoisia kokouksia.

Makuuhuoneita on yksi, tuplasängyllä. Lisäksi tuvassa on levitettävä vuodesohva, digi-taulutv, tallentava digiboksi, dvd-soitin, cd-soitin. Kesää varten pihalla on kesäkalusteet, kaasugrilli sekä auringonottotuoleja.

Sauna on ylellisen iso ja tietysti puulämmitteinen. Pukuhuoneesta löytyy meikkipeilit sekä pesukone että kuivausrumpu. WC on erillinen. Taloa kertää suuri terassi, etelään ja länteen aukeavat terassit on osittain lasitettu. Näistä terasseilta voi rauhassa tarkkailla ympäröivää järvimaisemaa. Rantaan on matkaa 15 metriä.

Rannassa on iso laituri sekä soutuvene, kahdet pelastusliivit.

Sisätiloissa ei tupakointia ja lemmikeistä sovitaan erikseen. Kuvissa näkyvän uunisaunan käyttö ei kuulu perusvuokraukseen.

  • Loppusiivouksesta huolehtivat asukkaat itse (tarvittavat siivousvälineet löytyvät mökiltä) tai sen voi tilata etukäteen (90€).
  • Liinavaatteiden lainaaminen on myös mahdollista (13€/setti) sekä vauvansänky ja syöttötuoli (â5 €).
  • Varattu kesä 2018.

Varaukset myynti@retulansaari.fi

Pirjo Laurila :: 050 573 5814 :: myynti@retulansaari.fi