ErpilA

Erpila sijaitsee Retulansaaressa kalaisan Vanajanselän länsirannalla noin 25m rannasta.

Erpila on 2003 valmistunut massiivihirsinen omaa designia oleva omakotitalovarusteltu vapaa-ajan asunto täynnä pieniä yksityiskohtia. Erpila sijaitsee Retulansaaressa kalaisan Vanajanselän länsirannalla noin 25m rannasta. Lapsille sopiva loiva hiekkapohjainen ranta, ison laiturin päästä pääsee myös suoraan uimaan. Kalastusta harrastaville mökiltä löytyy kalastuslupa, myös kalanperkauspaikka sijaitsee rannassa.

Mökillä on soutuvene ja kahdet pelastusliivit. Rannassa muurattu puugrilli, lisäksi terassilla on kaasugrilli.

Käytössäsi on 94 m2, lisäksi kaksi katettua kuistia ja avoterassi (40 m2) ruokailuryhmällä. Mökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, mutta lisäksi on myös käytössä parvi, joten vuodepaikkoja on yhteensä 4 + 4. Olohuoneessa upea varaava liuskekivitakka sekä taulu-tv, DVD-soitin, CD/radio. Keittiössä nykyaikaiset mukavuudet, jonka yhteydessä on katettu kuisti, jossa ruokailu onnistuu sateellakin. Lisäksi mökissä on erillinen WC ja eteinen. 

Ylellisen isossa saunassa on jatkuvalämmitteinen puukiuas, erilliset pesuhuone ja pukuhuone, josta suora käynti ulos. Kaikissa huoneissa on lattialämmitys.

Jotta mökki säilyisi hyvänä, jätämme kengät eteiseen, lemmikit kotia ja tupakoimme vain ulkona. Talvisin pihassa auton lämmityspistorasia sekä riittävät ulkovalot.

Hinnat perhehintoja (max 6 hlö).

Kesä viikkovuokrauksessa lauantai klo 16.00 – lauantai klo 12.00.

  • Sesonkien ulkopuolella perjantai klo 16.00 – perjantai 12.00.
  • Sesonkien ulkopuolella viikonloppuvuokraus perjantai 16.00 – sunnuntai 19.00
  • Loppusiivouksesta huolehtivat asukkaat itse (tarvittavat siivousvälineet löytyvät mökiltä) tai sen voi tilata etukäteen (90€).
  • Liinavaatteiden lainaaminen on myös mahdollista (13€/setti) sekä vauvansänky ja syöttötuoli (â5 €).