Kipala

Tasainen rauhallinen tontti, kolmella vanhalla mökillä jotka peruskunnostettuja 2001.

Kipala on Vanajaveden selän rannassa oleva rauhaisa mökki. Erilliset makuuaitat tekevät paikasta idyllisen kesänviettoon. Perinteistä mökkeilyä suosiville. Tontti on aurinkoinen ja ilta-auringosta voi nauttia kuistilla tai saunan lauteilta.

Mökillä on soutuvene ja kahdet pelastusliivit. Rannassa muurattu puugrilli sekä mahdollisuus savustaaa kalaa, lisäksi terassilla on kaasugrilli.

 • Soveltuu parhaiten pariskunnalle tai pienelle perheelle.

  Mökissä tupakeittiö + pukuhuone + sauna. Lisäksi erillinen nukkuma-aitta 20 m2, jossa 1x 160cm vuode + vuodesohva, sähkölämmitys. Aitassa myös TV ja radio. Varaston päädyssä lisämajoitushuone kahdella vuoteella (80 cm). Kaikki tilat ovat sähkölämmitteisiä.

  Mökin varusteet: Sähkölämmitys, kamiina, liesi, mikro, jenkkijääkaappi, kahvin -ja vedenkeitin, pölynimuri. Lämmin juokseva vesi keittiössä. Sauna puulämmitteinen + pata, kylmävesi hanasta.

  Laituri ja soutuvene kaksilla kelluntaliiveillä. Myös katista ja siihen kalatuslupa. Ulkokäymälä. Pihassa grillikatos kesäkeittiöllä ja puutarhakalusteilla. Lisäksi erillinen grilli.

  Sisätiloissa ei tupakointia ja lemmikeistä sovitaan erikseen.

  • Viikkovuokrauksessa maanantai klo 12.00 – sunnuntai klo 19.00.
  • Viikonloppuvuokraus sesongin ulkopuolella pe klo 16 – su 19.
  • Loppusiivouksesta huolehtivat asukkaat itse (tarvittavat siivousvälineet löytyvät mökiltä) tai sen voi tilata etukäteen (90€).
  • Liinavaatteiden lainaaminen on myös mahdollista (13€/setti) sekä vauvansänky ja syöttötuoli (â5 €).